Obavještavaju se kandidati koji su dostavili potpunu pravovremenu dokumentaciju te ispunjavaju sve uvjete natječaja objavljenog 18. veljače 2022. godine, a koji su dobili poziv o istome od strane ovog Centra za socijalnu skrb, da će se u prostorijama Centra za socijalnu skrb Buje, Buje, Rudine 1, održati usmeni razgovor — intervju sukladno terminima navedenima u dostavljenim pozivima.

Kandidat koji ne pristupi usmenom razgovoru — intervjuu smatrat će se da je povukao prijavu na Natječaj te se više neće razmatrati. Po dolasku kandidata u prostorijama Centra biti će zatraženo predočenje osobne iskaznice ili druge odgovarajuće isprave radi utvrdivanja identiteta.

Vezani dokument:
Obavijest o usmenom razgovoru – intervjuu

Obavještavaju se kandidati koji su dostavili potpunu i pravovremenu dokumentaciju te ispunjavaju sve uvjete natječaja objavljenog 18. veljače 2022. godine, a koji su, dobili poziv o istome od strane ovog Centra za socijalnu skrb, da će se u prostorijama Centra za socijalnu skrb Buje, Buje, Rudine 1, održati usmeni razgovor — intervju sukladno terminima navedenima u dostavljenim pozivima.

Kandidat koji ne pristupi usmenom razgovoru — intervjuu smatrat će se da je povukao prijavu na Natječaj te se više neće razmatrati. Po dolasku kandidata u prostorijama Centra biti će zatraženo predočenje osobne iskaznice ili druge odgovarajuće isprave radi utvrdivanja identiteta.

Vezani dokument:
Obavijest o usmenom razgovoru – intervjuu

Javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa

Ravnateljica Centra za socijalnu skrb Buje raspisuje Javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesta:

1. diplomirani socijalni radnik/ca – magistar/ra socijalnog rada – neodređeno puno radno vrijeme – 1 (jedan) izvršitelj/ica

2. diplomirani pravnik/ca – magistar/ra prava neodređeno puno radno vrijeme – 1 (jedan) izvršitelj/ica

3. blagajnik/ica – likvidator/ica – neodređeno puno radno vrijeme – 1 (jedan) izvršitelj/ica

Uvjeti AD 1. diplomirani socijalni radnik/ca magistar/ra socijalnog rada i AD 2. diplomirani pravnik/ca – magistar/ra prava:
– diplomirani socijalni radnik/ca VSS – VII. stupanj magistar/magistra socijalnog rada – završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij socijalnog rada ili socijalne politike,
– diplomirani pravnik/ica – magistar/magistra prava (VII/I – preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij prava);
– položen stručni ispit za socijalnog radnika,
– položen stručni, državni ili pravosudni ispit za pravnika (…).

Uvjeti AD 3. Blagajnik/ica – likvidator/ica:
– SSS – ekonomskog smjera,
– 1 (jedna) godina radnog iskustva (…).

Detaljnije u vezanom dokumentu – Javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa

Ažurirano: 05.04.2022.

– Odluka o ne izboru kandidata prijavljenih na natječaj za radno mjesto diplomiranog socijalnog radnika/ce magistra socijalnog rada
– Javni natječaj za prijem radnika na poslove blagajnika/ice-likvidatora/ice – obavijest o rezultatima natječaja

Ažurirano: 07.04.2022.

Obavijest o rezultatima – Javni natječaj za prijem radnika na poslove diplomiranog pravnika/ice — magistra/e prava

Javni poziv GREVIO

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike raspisalo je Javni poziv za prijavu kandidata Republike Hrvatske za članstvo Skupini stručnih osoba za djelovanje protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji (GREVIO).

Javni poziv je objavljen u Jutarnjem listu od 8. veljače 2022., u Večernjem listu od 9. veljače 2022. te u Narodnim novinama (br: 18/22.) od 9. veljače 2022., oglasni dio-objave

Otvoren je u trajanju 15 dana odnosno do 24. veljače 2022. godine.

POVEZNICA:
https://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/o8331701.html

Poziv za roditelje, stručnjake, djecu i mlade

Udruga Pragma iz Zagreba poziva na niz događanja – za roditelje, stručnjake, djecu i mlade:

– povodom Svjetskog dana radija u ponedjeljak 14. 2. 2022. od 12 sati se družimo online s temom “Volim radio – istine i laži u medijskom prostoru (i zašto vjerujem radiju)”. S hrvatskim radijskim novinarima razgovaramo otvoreno, iskreno, bez uljepšavanja – baš onako kako to najbolje znaju naši radijski novinari. Saznajte zašto radiju raste popularnost i koji se laži treba paziti u medijskom prostoru. I želimo vam sretan blagdan sv. Valentina. Prijave za razgovor na: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZIud-CuqjwpH93AalJnU0G3mt-gTJxpEVm9, a možete nas pratiti i na Facebook stranici: www.facebook.com/udrugapragma.

– povodom Dana socijalne pravde organiziramo u petak 18. 2. 2022. od 17 sati raspravu s temom: “Konformizam, patnja, pravda i empatija – i zašto su promjene moguće?”. Registracija i više informacija na: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZwuf-6vpjwiG9Hio-A8CWhuMKdD_E-mkXrQ.

– u programu “Podrška obitelji u zajednici” nastavljamo s ciklusom edukacija, ove godine pod nazivom „Naša su srca velika k​’o kuća“. Obuhvatit ćemo deset odgojnih, psihosocijalnih i medijskih (životno važnih) tema koje su oblikovane temeljem preporuka roditelja i stručnjaka, ali i djece i mladih. Prve edukacije započinju u utorak 22. 2. 2022. (pet susreta po dvije teme). Obvezna prijavnica: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZMld-CpqDosE9Ue6M_Hav7NOZ5m-kPAeQvJ. Informacije na: https://fb.me/e/24rVYYMiz.

– nastavljamo s dodjelom “Godišnje nagrade za novinarske radove koji promiču vrijednosti obrazovanja”.

Vidimo se uskoro!

Vezani dokumenti:
Poziv: „Digitalno obrazovanje u Hrvatskoj“
Plakat “Dogovorom kuću gradimo.”

Pridržavanje mjera propisanih uslijed pandemije Covida

Centar za socijalnu skrb, kao ustanova kojoj je osnivač Republika Hrvatska u redovnom obavljanju svoje djelatnosti dužna se je pridržavati mjera propisanih uslijed pandemije Covida. Sukladno tim mjerama u prostorije Centra za socijalnu skrb mogu ući samo one osobe koje imaju valjane Covid potvrde, uz obavezno nošenje maske i na ulasku će proći preventivnu provjeru visine tjelesne temperature, a u svrhu prevencije, suzbijanja i ranog prepoznavanja simptoma koji mogu upućivati na Covid.

Detaljnije o svim propisanim mjerama možete naći na stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo na slijedećoj poveznici https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/

Djeca diktatori i poslušni roditelji

“Djeca diktatori i poslušni roditelji?”, ZOOM predavanje 20. 12. 2021. od 18 do 19 sati.

„Djeca diktatori i poslušni roditelji?“ je tema ZOOM predavanja udruge Pragma koje će se održati u ponedjeljak 20. 12. 2021. godine, od 18 do 19 sati. Zašto ne biste trebali „kupovati ljubav“ svoje djece novim mobitelima i zašto su videoigrice zamka za roditelje – prije, tijekom i nakon božićne shopping groznice, govore Marija Granić, mag. psihologije i savjetnica u Pragmi i Nedjeljko Marković, dipl. soc. radnik, predsjednik Pragme, i gost/gošća iznenađenja – osobe s iskustvom.

Obvezne su prijave za predavanje putem poveznice: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZMkduirpzwsGNygf5Vv2JB_Tq-PCFDlV44-

Predavanje je besplatno.

Javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto diplomirani socijalni radnik/ca

Ravnateljica Centra za socijalnu skrb Buje raspisuje

Javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto:

1. diplomirani socijalni radnik/ca – magistar/ra socijalnog rada – neodređeno puno radno vrijeme – 2 (dva/dvije) izvršitelja/ice

Uvjeti za diplomirani socijalni radnik/ca magistar/ra socijalnog rada
– hrvatsko državljanstvo,
– diplomirani socijalni radnik/ca VSS – VII. stupanj magistar/magistra socijalnog rada – završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij socijalnog rada ili socijalne politike,
– 1 (jedna) godina radnog iskustva na poslovima socijalnog radnika u propisanom akademskom zvanju i stupnju (…)

VIDI VEZANI DOKUMENT
Javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto diplomirani socijalni radnik/ca

Postani udomitelj

Imaš li otvoreno srce puno ljubavi, siguran i topao dom i želiš pomoći djetetu koje nema obitelj?

PRIHVATI IZAZOV I POSTANI UDOMITELJ!

Za više informacija obratite nam se s povjerenjem
Tel: 772-024, 772-036
e-mail: cssbuje@cssbuje.t-com.hr

Kupi čestitku i podrži sretno odrastanje

Toplina doma, obitelj na okupu, vesela druženja, miris kolača, pjesma, ukrasi i pokloni. Ne zaboravimo i tradiciju slanja čestitki. Bliže se božićni blagdani koji vesele sve, velike i male.

Poželite svojim kolegama i partnerima sretan Božić i uspješnu Novu godinu, te podržite rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Kupnjom čestitki, koje su na svili naslikala djeca iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci, pomozite u stvaranju brižnog doma za svako dijete.

Božić je pravo vrijeme za radost pomaganja.

Izaberite jedan od četiri motiva e-čestitke, naručite paket tiskanih čestitki koji sadrži četiri motiva i pripadajuće kuverte ili izaberite unikatan motiv.

Barem na jedan dan uz pjesmu i veselje, opet budite dijete i prenesite najljepše želje!

Za narudžbu Božićnih čestitki molimo pošaljite upit na cestitke@sos-dsh.hr