Poziv za roditelje, stručnjake, djecu i mlade

Udruga Pragma iz Zagreba poziva na niz događanja – za roditelje, stručnjake, djecu i mlade:

– povodom Svjetskog dana radija u ponedjeljak 14. 2. 2022. od 12 sati se družimo online s temom “Volim radio – istine i laži u medijskom prostoru (i zašto vjerujem radiju)”. S hrvatskim radijskim novinarima razgovaramo otvoreno, iskreno, bez uljepšavanja – baš onako kako to najbolje znaju naši radijski novinari. Saznajte zašto radiju raste popularnost i koji se laži treba paziti u medijskom prostoru. I želimo vam sretan blagdan sv. Valentina. Prijave za razgovor na: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZIud-CuqjwpH93AalJnU0G3mt-gTJxpEVm9, a možete nas pratiti i na Facebook stranici: www.facebook.com/udrugapragma.

– povodom Dana socijalne pravde organiziramo u petak 18. 2. 2022. od 17 sati raspravu s temom: “Konformizam, patnja, pravda i empatija – i zašto su promjene moguće?”. Registracija i više informacija na: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZwuf-6vpjwiG9Hio-A8CWhuMKdD_E-mkXrQ.

– u programu “Podrška obitelji u zajednici” nastavljamo s ciklusom edukacija, ove godine pod nazivom „Naša su srca velika k​’o kuća“. Obuhvatit ćemo deset odgojnih, psihosocijalnih i medijskih (životno važnih) tema koje su oblikovane temeljem preporuka roditelja i stručnjaka, ali i djece i mladih. Prve edukacije započinju u utorak 22. 2. 2022. (pet susreta po dvije teme). Obvezna prijavnica: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZMld-CpqDosE9Ue6M_Hav7NOZ5m-kPAeQvJ. Informacije na: https://fb.me/e/24rVYYMiz.

– nastavljamo s dodjelom “Godišnje nagrade za novinarske radove koji promiču vrijednosti obrazovanja”.

Vidimo se uskoro!

Vezani dokumenti:
Poziv: „Digitalno obrazovanje u Hrvatskoj“
Plakat “Dogovorom kuću gradimo.”